Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 67g46kcal3.4g6.2g0.3g2.1g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 134g47kcal6.2g2.6g0.4g3.3g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Pestokastike, yrttikastike 50g245kcal4.1g0.7g25g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)300g390kcal54g6.6g18.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2936g1898kcal142.4g88g108.6g20.4g
Valittu annoskoko1468g949kcal71.2g44g54.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna734g474kcal35.6g22g27.2g5.1g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794