Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 334g417kcal70.1g0g15g0g
Naudan paahtopaisti334g370kcal72.1g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2936g1814kcal292g41.4g49g17g
Valittu annoskoko1468g907kcal146g20.7g24.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna734g454kcal73g10.4g12.3g4.3g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355