Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1633g627kcal16.3g112.7g3.3g40.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1633g457kcal9.8g97.1g3.3g40.8g
Sipuli (kuorittu)816g220kcal10.6g39.2g1.6g13.9g
Peruna, keskikokoinen 60g1633g980kcal24.5g212.2g1.6g14.7g
Kesäkurpitsa3265g555kcal13.1g81.6g19.6g22.9g
Lanttu 816g236kcal8.2g37.6g2.4g14.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl163g1469kcal0g0g163.3g0g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9087kcal165g1160.8g390.2g295.6g
Valittu annoskoko10000g4544kcal82.5g580.4g195.1g147.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2272kcal41.3g290.2g97.6g73.9g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822