Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 1089g693kcal5.4g128.5g4.4g49g
Peruna, vanha, kuorittu 1225g933kcal23g189.8g2.4g12.2g
Porkkana 681g222kcal4.2g37.8g1.4g17.4g
Juuriselleri 544g171kcal6.8g25g1.1g16.9g
Sipuli 463g140kcal5.8g22.2g0.9g7.9g
Vesi, vesijohtovesi 4083g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.7g6.2kcal0.3g1g0.1g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g544g1415kcal16.3g24.5g147g2.7g
Piparjuuri, annos 10g681g252kcal30.6g74.9g2g51g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g681g817kcal15.7g32.7g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9297kcal216.2g1072.8g454.6g314.2g
Valittu annoskoko10000g4649kcal108.1g536.4g227.3g157.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2324kcal54.1g268.2g113.7g78.6g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767