Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)15g29kcal1.8g3.5g0.7g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g50g75kcal8g2g4g0g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g1.2g3.2kcal0.1g0.3g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g269kcal24.2g19g10.2g2.4g
Valittu annoskoko147g134kcal12.1g9.5g5.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna74g67kcal6.1g4.8g2.6g0.6g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.5g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676