Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.9g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Kirjolohifilee 14g23kcal2.3g0g1.5g0g
Juuriselleri 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g113kcal7.4g8.8g4.8g1.4g
Valittu annoskoko147g57kcal3.7g4.4g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna73g28kcal1.9g2.2g1.2g0.4g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411