Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g29g74kcal1.7g0.9g7g0g
Maitorahka, Valio, 0,329g19kcal3.2g1.2g0.1g0g
Mango (tuore)29g20kcal0.1g4.5g0.1g0.6g
Mansikka 29g14kcal0.1g2.4g0.1g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g462kcal11.4g22.6g35g2.4g
Valittu annoskoko147g231kcal5.7g11.3g17.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna74g116kcal2.9g5.7g8.8g0.6g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758