Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.4g0g
Sokeri 45g182kcal0g44.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g1039kcal17.8g130.8g48.2g5.4g
Valittu annoskoko147g520kcal8.9g65.4g24.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna74g260kcal4.5g32.7g12.1g1.4g
Arvot/100g100g354kcal6.1g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249