Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g26g107kcal0g26.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta26g93kcal3.3g18g0.5g0.9g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen8.8g63kcal0g0g7g0g
Omena, keskikokoinen 200g53g18kcal0.1g3.7g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g632kcal12.4g98.2g19.8g3.6g
Valittu annoskoko147g316kcal6.2g49.1g9.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna74g158kcal3.1g24.6g5g0.9g
Arvot/100g100g215kcal4.2g33.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210