Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 21g73kcal1.3g16.1g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)25g41kcal0.7g1g3.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g228kcal4g34.2g7.6g1g
Valittu annoskoko147g114kcal2g17.1g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna74g57kcal1g8.6g1.9g0.3g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469