Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 35g4.6kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 20g28kcal0.5g5g0.5g0.7g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g12g3.9kcal0.5g0.3g0.1g0.2g
Paprika, punainen29g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Kurkku 32g3.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 12g44kcal2.6g0g3.7g0g
Auringonkukkaöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.9g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g253kcal9g15g16.8g4.2g
Valittu annoskoko147g127kcal4.5g7.5g8.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna74g63kcal2.3g3.8g4.2g1.1g
Arvot/100g100g86kcal3.1g5.1g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381