Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 60g345kcal12g11.3g27.8g2.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g30g86kcal1g20.4g0.1g2.5g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g3.5g30kcal0g0g3.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g38g218kcal0g0g37.5g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g1464kcal26.2g89.6g137.8g9.2g
Valittu annoskoko147g732kcal13.1g44.8g68.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna74g366kcal6.6g22.4g34.5g2.3g
Arvot/100g100g498kcal8.9g30.5g46.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864