Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 93g59kcal2.8g4.5g3.3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta30g109kcal3.9g21.2g0.6g1.1g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g429kcal18.6g51.6g15.8g2.2g
Valittu annoskoko147g214kcal9.3g25.8g7.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna74g107kcal4.7g12.9g4g0.6g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.6g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356