Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl19g67kcal2.2g13.3g0.4g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)23g69kcal2.2g13.8g0.4g3.3g
Fariinisokeri33g133kcal0g32.7g0g0g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.8g0g
Muna, annos 60g11g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Mustikka metsä- 34g15kcal0.2g2.2g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g995kcal11.4g124.4g49g8.8g
Valittu annoskoko147g497kcal5.7g62.2g24.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna74g249kcal2.9g31.1g12.3g2.2g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592