Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 29g67kcal5.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 58g45kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g10g28kcal1.3g0g2.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 29g19kcal0.9g1.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g334kcal19g22.6g18g1.8g
Valittu annoskoko147g167kcal9.5g11.3g9g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g84kcal4.8g5.7g4.5g0.5g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.7g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354743