Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)75g98kcal15.8g0.4g3.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g25g32kcal1g1.3g2.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima31g122kcal9.1g0g9.4g0g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruohosipuli 3.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g512kcal52.6g3.8g31.6g0.6g
Valittu annoskoko147g256kcal26.3g1.9g15.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna74g128kcal13.2g1g7.9g0.2g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096