Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen66g22kcal2.2g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Mustikka metsä- 28g12kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Hermesetas -neste0.9g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g335kcal14.8g55g4.8g4.2g
Valittu annoskoko147g168kcal7.4g27.5g2.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna74g84kcal3.7g13.8g1.2g1.1g
Arvot/100g100g114kcal5g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321