Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)26g29kcal6g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3.2kcal0g0g0.3g0g
Sipuli 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)22g7.7kcal0.6g1g0.1g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g7.4g26kcal0.6g5.5g0.2g0g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g8.7g22kcal1.2g0.3g1.7g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g194kcal17.4g14.8g6.6g0.6g
Valittu annoskoko147g97kcal8.7g7.4g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna73g49kcal4.4g3.7g1.7g0.2g
Arvot/100g100g66kcal5.9g5g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197