Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 23g7.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kurkku,tuore 100g59g5.6kcal0.4g0.8g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)63g38kcal2.1g2.8g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g109kcal5.2g9g4.6g0g
Valittu annoskoko147g55kcal2.6g4.5g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna74g27kcal1.3g2.3g1.2g0g
Arvot/100g100g37kcal1.8g3.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712