Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 35g29kcal0.6g5.9g0g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8.6g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.9g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g24g28kcal4.9g0g0.9g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss7.8g4.1kcal0.4g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g146kcal12.4g17g2g3.4g
Valittu annoskoko147g73kcal6.2g8.5g1g1.7g
Annoskoko puolitettuna74g36kcal3.1g4.3g0.5g0.9g
Arvot/100g100g50kcal4.2g5.8g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491