Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g23g135kcal4.7g1.5g12.2g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g913kcal27.2g7.4g85.6g0g
Valittu annoskoko147g457kcal13.6g3.7g42.8g0g
Annoskoko puolitettuna74g228kcal6.8g1.9g21.4g0g
Arvot/100g100g310kcal9.2g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903