Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g34g12kcal0.1g2.4g0.1g0.6g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g34g28kcal0.4g6.2g0.1g0.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen28g203kcal0g0g22.5g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)34g125kcal4.7g18.6g2.7g3.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g878kcal10.4g89.2g50.8g9.8g
Valittu annoskoko147g439kcal5.2g44.6g25.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna74g220kcal2.6g22.3g12.7g2.5g
Arvot/100g100g298kcal3.5g30.3g17.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864