Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Naudanliha keskiarvo 56g86kcal10.9g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Hapankaali (Rasilainen)28g5.1kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Smetana1.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g250kcal24.2g12.6g11g3g
Valittu annoskoko147g125kcal12.1g6.3g5.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna74g63kcal6.1g3.2g2.8g0.8g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032