Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g27g94kcal3.5g16.9g0.9g2.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 38g72kcal7.5g0.1g4.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 24g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti4.7g13kcal0.2g0.3g1.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)6.1g7.6kcal0.2g0.2g0.6g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g424kcal23.6g41.2g17g7g
Valittu annoskoko147g212kcal11.8g20.6g8.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna74g106kcal5.9g10.3g4.3g1.8g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=455124