Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 44g33kcal0.8g6.7g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g24g48kcal4.1g0.5g3.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%8.8g14kcal0.2g0.2g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g193kcal10.4g15.4g9g1g
Valittu annoskoko147g97kcal5.2g7.7g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna74g48kcal2.6g3.9g2.3g0.3g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395