Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Sokeri 17g67kcal0g16.4g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g16g71kcal0.1g0.1g7.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai40g141kcal4.8g28.7g0.8g1.2g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Flora Vanilla 12%12g22kcal0.5g1.9g1.4g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g12g70kcal0.8g7.1g0.5g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g23g7.8kcal0.1g1.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g841kcal19.2g114g26.6g3.8g
Valittu annoskoko148g421kcal9.6g57g13.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna74g210kcal4.8g28.5g6.7g1g
Arvot/100g100g285kcal6.5g38.6g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868