Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu39g141kcal4.7g27.9g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g6.3g4kcal0.2g0g1.6g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.7g0g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Appelsiini, kuorittu 20g10kcal0.1g1.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g752kcal23.4g91.4g34.2g0.8g
Valittu annoskoko148g376kcal11.7g45.7g17.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna74g188kcal5.9g22.9g8.6g0.2g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429