Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kananmuna, paistettu 5.7g12kcal0.7g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 21g7kcal0.1g1.1g0g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 21g8kcal0g1.7g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0.1g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g21g73kcal2.9g11.7g1.6g2.1g
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g966kcal14.6g115.8g48.4g7.6g
Valittu annoskoko147g483kcal7.3g57.9g24.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna74g241kcal3.7g29g12.1g1.9g
Arvot/100g100g328kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790