Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g31g19kcal3.1g1.3g0.1g0g
Sokeri 53g214kcal0g52.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g16.9g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.5g17kcal0.8g0.5g1g1.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g867kcal19.6g146g20.8g4.4g
Valittu annoskoko148g433kcal9.8g73g10.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna74g217kcal4.9g36.5g5.2g1.1g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920