Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.6g2kcal0.3g0g0g0.2g
Vehnälese 4.2g10kcal0.6g0.6g0.2g1.6g
Ruislese 3.6g10kcal0.5g0.9g0.2g1.4g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g11g39kcal1.5g5.8g0.8g1.2g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)32g110kcal3.8g21.7g0.6g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 42g144kcal4.3g29.4g0.5g1.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g633kcal22g117.6g4.6g15g
Valittu annoskoko148g316kcal11g58.8g2.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna74g158kcal5.5g29.4g1.2g3.8g
Arvot/100g100g215kcal7.5g39.9g1.6g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948