Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g84g294kcal2.9g67.9g0.8g2.5g
Kuivahiiva, annos 11g1.1g4kcal0.5g0.4g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g635kcal6.8g137.8g5.8g5g
Valittu annoskoko148g318kcal3.4g68.9g2.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna74g159kcal1.7g34.5g1.5g1.3g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.7g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547