Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala51g130kcal4.7g23.3g0.8g5.1g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio23g67kcal7.9g0g3.9g0g
Tonnikala vedessä 35g37kcal7.9g0g0.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki25g20kcal3.2g0.5g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g541kcal50.4g47.6g13.8g10.2g
Valittu annoskoko147g271kcal25.2g23.8g6.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna74g135kcal12.6g11.9g3.5g2.6g
Arvot/100g100g184kcal17.1g16.1g4.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375