Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g3.7g13kcal0g0.1g1.4g0g
Becel juokseva, annos 10g8.7g58kcal0g0g6.5g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g38g167kcal2.7g25.5g7.4g1.3g
Vispikerma Flora 20%31g69kcal0.9g1.6g6.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g16g91kcal1.4g8.9g5.5g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g9g51kcal0.5g5.5g3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.9g6.5kcal1.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g1035kcal18.4g109.2g60g2.6g
Valittu annoskoko148g517kcal9.2g54.6g30g1.3g
Annoskoko puolitettuna74g259kcal4.6g27.3g15g0.7g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37g20.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963