Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Hermesetas -neste2.2g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 33g128kcal14.9g9.3g2.4g4.7g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g11g64kcal2.4g2.2g5.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,355g36kcal6g2.3g0.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g841kcal53.2g28g56.8g11.2g
Valittu annoskoko148g420kcal26.6g14g28.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna74g210kcal13.3g7g14.2g2.8g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667