Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g31g225kcal0.3g0.3g25g0g
Fariinisokeri31g127kcal0g31.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten7g23kcal1.7g3.2g1.5g0.8g
Pandan tumma suklaa 150 g11g58kcal0.5g5.7g3.5g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g16g82kcal1.5g8.3g4.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl7.8g45kcal1.6g0.4g3.9g0.9g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g1313kcal18.2g103g93.6g3.4g
Valittu annoskoko148g657kcal9.1g51.5g46.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna74g328kcal4.6g25.8g23.4g0.9g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773