Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 14g45kcal1.4g9.1g0.2g0.5g
Herne 17g12kcal0.8g1.6g0.1g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 16g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Maissi, purkki Rainbow13g7.9kcal0.3g1.3g0.2g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 4.2g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 42g38kcal6.6g1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g250kcal20.4g30.8g4.4g3.8g
Valittu annoskoko148g125kcal10.2g15.4g2.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna74g63kcal5.1g7.7g1.1g1g
Arvot/100g100g85kcal6.9g10.4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221