Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta3.7g17kcal1.5g0g1.2g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla38g20kcal0.6g2.6g0.9g0.4g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 15g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss19g58kcal4.5g0.2g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g305kcal20g15g17.2g3.2g
Valittu annoskoko148g153kcal10g7.5g8.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna74g76kcal5g3.8g4.3g0.8g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5.1g5.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318