Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaurahiutale 7.5g28kcal1.1g4.3g0.5g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light14g34kcal3.8g0.4g1.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g53g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Basilika, kuivattu 5.6g14kcal0.8g1.2g0.2g2.3g
Ruokaöljy keskiarvo 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g527kcal20.8g50.6g25.2g9g
Valittu annoskoko148g264kcal10.4g25.3g12.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna74g132kcal5.2g12.7g6.3g2.3g
Arvot/100g100g178kcal7g17.1g8.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722