Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g44g39kcal0.7g2.6g2.8g0.9g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g44g20kcal0.7g3.3g0.4g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g33g38kcal5.3g0.6g1.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g27g30kcal6.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g254kcal26g13g10.6g1.8g
Valittu annoskoko148g127kcal13g6.5g5.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g64kcal6.5g3.3g2.7g0.5g
Arvot/100g100g86kcal8.8g4.4g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961