Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g36g103kcal1.7g11.4g5.5g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g22g38kcal5.5g0.1g2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow15g26kcal0.1g0.8g2.5g0g
Pesto Rosso, Barilla7.3g24kcal0.3g0.9g2.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen36g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Basilika, tuore2.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g7.3g21kcal2.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g450kcal20.8g31g27g5.8g
Valittu annoskoko148g225kcal10.4g15.5g13.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna74g113kcal5.2g7.8g6.8g1.5g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058