Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g11g35kcal5.5g3.3g0.1g0.6g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g27g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%11g25kcal3.2g0.3g1.3g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow25g93kcal3.6g18g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g516kcal28.8g57g19.4g3.8g
Valittu annoskoko148g258kcal14.4g28.5g9.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna74g129kcal7.2g14.3g4.9g1g
Arvot/100g100g174kcal9.7g19.3g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291