Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g19g115kcal4g1.3g10.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g6.2g0.6kcal0.1g0g0g5.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.7g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1.3g7.7kcal0.3g0.1g0.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g842kcal25.6g8g79.2g13.4g
Valittu annoskoko148g421kcal12.8g4g39.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna74g211kcal6.4g2g19.8g3.4g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.7g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597