Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g106kcal0.1g0.1g11.6g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Muna, annos 60g13g12kcal1g0.1g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 58g21kcal0.1g4.1g0.1g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 8.7g26kcal1.6g0.2g2.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g22g87kcal0g21.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g769kcal8.4g98.2g36.6g3.4g
Valittu annoskoko148g385kcal4.2g49.1g18.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna74g192kcal2.1g24.6g9.2g0.9g
Arvot/100g100g260kcal2.8g33.2g12.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107