Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 28g32kcal5.9g0g0.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 39g17kcal3.9g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g134kcal21.2g7.2g2g2.6g
Valittu annoskoko148g67kcal10.6g3.6g1g1.3g
Annoskoko puolitettuna74g34kcal5.3g1.8g0.5g0.7g
Arvot/100g100g45kcal7.2g2.4g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361