Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g501g701kcal80.1g12.5g37.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Creme Bonjour 15% valkosipuli250g451kcal17g9.5g37.6g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g220g771kcal28.6g147.7g5.5g15.4g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g200g501kcal34.1g0.2g40.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g288g59kcal1.7g10.9g0.9g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g4987kcal324.6g364.8g242.6g40.2g
Valittu annoskoko1470g2494kcal162.3g182.4g121.3g20.1g
Annoskoko puolitettuna735g1247kcal81.2g91.2g60.7g10.1g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116