Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)750g975kcal157.5g3.8g37.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g250g323kcal10.5g12.7g25g0g
Juustoraaste emmental punaleima313g1219kcal90.6g0g93.7g0g
Tilli, tuore 94g28kcal3.5g0.8g0.7g2g
Ruohosipuli 38g8.5kcal0.5g0.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g5120kcal525.6g37.4g314.2g6.4g
Valittu annoskoko1470g2560kcal262.8g18.7g157.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna735g1280kcal131.4g9.4g78.6g1.6g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096