Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka350g1330kcal80.5g0g105g0g
Cashewpähkinä 140g804kcal28g26.3g64.9g4.9g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 350g260kcal2.6g54.2g1.4g3.8g
Fariinisokeri70g284kcal0g69.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos70g504kcal0.3g0.3g56g0g
Päärynä kuorittu 350g152kcal1.1g28g0.3g13.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka140g14kcal1.5g1.1g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g6695kcal228g359.6g455.8g47.4g
Valittu annoskoko1470g3347kcal114g179.8g227.9g23.7g
Annoskoko puolitettuna735g1674kcal57g89.9g114g11.9g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597