Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino219g744kcal50.3g115.9g8.1g13.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g350g228kcal45.5g7g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g92g39kcal9g0.4g0.1g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g3193kcal343.2g248.8g88.4g26.6g
Valittu annoskoko1470g1597kcal171.6g124.4g44.2g13.3g
Annoskoko puolitettuna735g798kcal85.8g62.2g22.1g6.7g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930