Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g876g219kcal8.8g40.3g2.6g15.8g
Margariini, 60%, Rainbow66g361kcal0.6g0.6g39.4g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 61g185kcal0.1g45.4g0g0g
Valkopippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta18g63kcal2.3g12.3g0.4g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 96g293kcal8.4g53.4g1.8g13.4g
Vehnäjauho puolikarkea 85g293kcal8.7g59.8g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g2838kcal58.2g425g90.4g66.6g
Valittu annoskoko1470g1419kcal29.1g212.5g45.2g33.3g
Annoskoko puolitettuna735g710kcal14.6g106.3g22.6g16.7g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967