Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 218g1171kcal2g1.5g130.8g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Sokeri 111g452kcal0g111.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 85g292kcal8.7g59.6g1g3g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g244g854kcal34.2g136.7g16.8g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.6g0g0g
Mustikka pirkka 200 g349g115kcal3.5g22.3g3.5g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g349g296kcal10.8g16g20.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g6760kcal142.8g725.8g365.6g6g
Valittu annoskoko1470g3380kcal71.4g362.9g182.8g3g
Annoskoko puolitettuna735g1690kcal35.7g181.5g91.4g1.5g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618